Akademia “Djelmnia shkodrane 2017” eshte nje nga me te mirat qe ushtron aktivitetin e saj ne Shkoder. Nje Akademi e cila qellimin kryesor te punes e ka te fokusuar tek puna me elementet cilesore dhe dergimi i tyre jashte vendit, teksa ka dhene edhe prova se di t’i beje realitet premtimet e saj.

Por nderkohe, tashme tek “Djelmnia shkodrane’ ka nisur edhe puna per sezonin ri duke hapur edhe rregjistrimet e reja per femijet qe duan te jene pjese e saj.Permes nje njoftimi te bere ne faqen zyrtare te kesaj Akademie shkruhet:

Fillojnë regjistrimet për këto grupmosha REGJISTROHU! FC_DJELMNIA_SHKODRANE_2017

Mësoni Lojën E Bukur Të_Futbollit Me Ne!

Akademia Futbollit FC_D_SH_2017 zhvillon rregullisht stërvitje për fëmijë nga mosha 5-11vjeç & 12-19 vjeç.

U-7 (2016-2017)

U-9 (2014-2015)

U-11 (2012-2013)

U-13 (2010-2011)

U-15 (2008-2009)

U-17 (2006-2007)

Programet stërvitore bëhen në bazë të moshës përkatëse.Për më shumë informacion na kontaktoni me sms ose Tel: +355 67 267 1717 dhe Tel: +355 67 733 3772.

Trajnerët e Akademisë tonë të gjithë minimaljame #Liçencë UEFA_A dhe maksimalja UEFA_PRO.

Drejtori_SPORTIV KRESHNIK KREPI

Administratori FATMIR MARKU