Një lajm i bujshëm vjen nga Kosova. “Korrneri“ raporton se FFK e ka gjetur menjëherë pasardhësin e Alain Giresse.

Francezi nuk po bind në krye të pankinës, teksa rezultatet dhe loja e ekipit kanë qenë zhgënjyes.

Vetë trajneri ka nënkuptuar edhe largimin nga Kosova, prandaj në ditët në vazhdim priten zhvillime të reja në kampin dardan.

Ndërkohë “Korrneri“ njofton se drejtimin e Kosovës do ta marrë një emër i njohur për shqiptarët. Bëhet fjalë për Besnik Hasin, i cili ka një eksperiencë në trajnim edhe në arenën europiane.