Revista angleze e futbollit ka hartuar një listë me 32 sulmuesit më të mirë në historinë e futbollit italian. Në krye është Roby Baggio, i ndjekur në podium nga Giuseppe Meazza dhe Paolo Rossi. Ciro Immobile është lojtari i vetëm ende aktiv në renditje. Del Piero i paraprin Tottit, përkatësisht në vendin e gjashtë dhe të tetë.

Më poshtë renditja e sulmuesve më të mirë italianë sipas FourFourTwo:

1) ROBERTO BAGGIO

2) GIUSEPPE MEAZZA

3) PAOLO ROSSI

4) SILVIO PIOLA

5) GIGI RIVA

6) ALESSANDRO DEL PIERO

7) GIAMPIERO BONIPERTI

8) FRANCESCO TOTTI

9) GUGLIELMO GABETTO

10) GIANLUCA VIALLI

11) CHRISTIAN VIERI

12) AMEDEO AMADEI

13) LUCA TONI

14) JOSE’ ALTAFINI

15) SANDRO MAZZOLA

16) ROBERTO BETTEGA

17) ROBERTO MANCINI

18) ALESSANDRO ‘SPILLO’ ALTOBELLI

19) GIANFRANCO ZOLA

20) CIRO IMMOBILE

21) FILIPPO INZAGHI

22) ROBERTO BONINSEGNA

23) FRANCESCO ‘CICCIO’ GRAZIANI

24) PAOLO PULICI

25) PIETRO ANASTASI

26) ANTONIO DI NATALE

27) ALBERTO GILARDINO

28) GIUSEPPE SAVOLDI

29) GIUSEPPE SIGNORI

30) ROBERTO PRUZZO

31) ALDO SERENA

32) FABIO QUAGLIARELLA