Shoqata e Tenisit “Shkodra Tennis”, Bashkia Shkoder dhe Shoqata “Creative City” organizojnë:

Turneun e tenisit “Shkodra Indoor 2011”

26 – 28 dhjetor 2011 ne Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi”  Shkodër.

Ndeshjet fillojne çdo dite ora 10:00

Shorti i turneut do te hidhe me date 23 dhjetor 2011 ora 17:00

tek Restorant Kampioni (Lokali i Sez Shpuzes).

RESUME

Ky turne eshte nje veprimtari sportive tenistike e pervitshme. Ne shkoder gjate nje viti kalendarik sportiv organizohen disa turne te tille, por ky i fund vitit eshte me i rendesishmi  per faktin sepse ky turne zhvillohet ne tapetin e kuq te pallatit te sportit te qytetit te tone. Dhe kete vit ne kete turne do marrin pjese me dhjetra tenis te moshave te ndryshme , por duhet thene se pjesa me e madhe e pjesemarresve eshte mbi moshen 35 vjec. Ky eshte nje turne amator dhe organizohet prej me shume se 23 vjetesh ne qytetin tone. Duhet thene fakti se ky turne eshte organizuar qe ne vitet 1988 tek ish-poligoni i qitjes asokohe dhe tek fusha e kandit spartak prane gjimnazit 28-nentori. Pioneret nismetare te organizimit te turneve ne ato vite ishin Shpetim Hoxha, Ardian Muja, Agron Hafizi, Sokol Hoxha etj.

NJOFTIM

Me kete rast njoftojme te gjithe te interesuarit qe kane deshire e vullnet per te marre pjese qe te vijne per te bere regjistrimin e pjesemarrjes ne diten e hedhjes se shortit. Theksojme se pjesemarrja kushton 2.000 Leke.

Stafi organizator

Zedhenesi per median: Armando Lohja