Opinion nga Blendi Dibra
Kerkesa e FSHF-se per ndryshimin e stadiumit (jo per arsye sigurie) por per interesa komerciale duke qene se ishin shitur vetem 7000 bileta dhe fakti qe biletat e shitura nuk pranohet te konvertohen ne lek nxjerr ne skene nje skandal te paprecedent per fyerjen qe i behet nje qyteti te tere, i shquar per mikrpritje dhe paqesore si Shkodra!

Nje veprim i tille ka krijiuar nje “njolle” nderkombetarisht te pariparueshme qe do ndikoj ne te gjithe marketingun e qytetit ne zhvillimin e turizmit dhe aktiviteteve social-kulturore dhe sportive ne vazhdim! Ne kete rast eshte nevoje urgjente qe Kryeministri shqiptare, Zonja e Pare e Qytetit te Shkodres, Keshilli Bashkiak te shprehen publikisht mbi sigurine ne qytet, garantimin e aktiviteteve social, kulturore dhe sportive si dhe denimin me force te aktit te ulet per interesa komerciale te kryer nga FSHF ne dem te nje qyteti si Shkodra!!!