Ky artikull i shkruar nga gazetari i mirenjohur Besnik Dizdari i botuar ne gazeten “Bashkimi” i kushtohet kampionatit kombetar te 10-garëshit ku protagonist eshte Mjeshtri i Madh i atletikes shkodrane e asaj shqiptare Prof Vildan Tufit.

Si gjithnje gazetari sportiv Gjergj Kola drejtor i gazetes “Shkodra Sport” nuk ka munguar keto dite te perkujtoje emrin e legjendes se atletikes se Vllaznise si kampion ne piste e pedana e kampion e super suksesshem si trajner- Vildanin qe keto dite po ta kishim ne mesin tone do t’i uronim 79 vjetorin e lindjes.

Dhe une e kam detyrim moral qe t’i bashkohem kolgut tim Gjergj Kola ne kete perkujtim e nderim te qytetarit shkodran, prindit te përkushtuar ne edukimin e djalit Andit dhe te vajzes Kledi si dhe respektit e dashurise per bashkeshorten Nexhin. Vili je i paharruar ne zemrat tona!
Namik Mehmeti