Kastrioti arriti një fitore minimale përballë Partizanit. Pas sfidës, sulmuesi i krutanëve, Kaina, foli në një intervistë për “Super Sport” për sa i përket kësaj sfide.

“Jam shumë i lumtur që po bëj këto paraqitje dhe falënderoj Zotin për këtë gjë. Jam shumë i lumtur në skuadër dhe ndihem shumë mirë këtu. Jam dhe shumë i lumtur që po e ndihmojë skuadrën.

Kam shumë besimi që Kastrioti do të qëndrojë në Superiore. Gjithë skuadra ka besim dhe punojmë së bashku.

Kemi mbështetjen e trajnerit dhe stafit dhe kjo na bën që të kemi shumë besim se do të mbijetojmë”, ishin fjalët e Kainës.