Egnatia nuk është pa probleme nga Sllovenia ku po zhvillon fazën përgatitore. Fillimisht ishte Fernando që dhe pse u stërvit për pak kohë me grupin, preferoi të mos rinovonte dhe tashmë një tjetër titullar po bën me “dhimbje koke” klubin.

Bëhet fjalë për Jurguens Montenegron. Ky i fundit nuk ka qenë në dispozicion të Edlir Tetovës gjatë kësaj faze përgatitore.

Arsyeja nuk bëhet e ditur, teksa për sulmuesin u harxhuan 150 mijë euro 7 muaj më parë.

Montenegro e justifikoi besimin në sulm pasi Egnatia u shpall kampione dhe ishte titullar i padiskutueshëm. 23-vjeçari nga Kosta Rika është nën kontratë deri në vitin 2026 dhe mbetet për t’u parë cilat janë pretendimet e tij.