Skënderbeun po nderon qytetin e Korçës, por edhe gjithë Shqipërinë. Ne metropolin juglindor ka festë dhe jo festë dosisdo, por të organizuar, edhe pse në fakt ekipi nuk do të jetë, pasi është lënë disa ditë pushim. Në orën 19:00, për të nderuar ekipin e futbollit, që arriti një suskes vërtet të amdh, banda muzikore e qytetit do të performojë në pedonale dhe shume vende të tjera.

Te vendi i quajtur Pazari i Korçës pritet të jetë edhe festa më e madhe, pasi këngëtarë shkodranë dhe korçarë do të interpretojnë për publikun, që do të festojë për Skënderbeun.Prania e këngëtarëve shkodranë në këtë festë natyrisht që ka lidhje me marëdhëniet e shkëlqyera që ekzistojnë ndër vite në mes dy qyteteve.
© shkodrasport.com