Diten e premte niset per ne Baku (Azerbaixhan) ekipi kombetar i boksit qe do te marre pjese ne kampionatin boteror per te rritur. Shqiperia ne kete aktivitet paraqitet me 4 pesha. E pikerisht ne peshen 64 kg Xhulio Vrenozi, 69 kg Asmer Bilali i Vllaznise, 75 kg Xhek Paskali e ne kategorine 91 kg Kristian Demaj po i Vllaznise.Trajnere te ekipit kombetar jane Zef Gjoni e ndihmes i tij eshte Renato Kurti. Aktiviteti mbaron me date 10 tetor dhe duhet thene se pjesemarrje kete vit eshte nje rekord me vete, plot 700 boksiere nga e gjithe bota pasi nga aktivitet eshte edhe kualifikues per Olimpiaden “Londer 2012”.