Pas seleksionimeve te bera ditet e fundit, Zyra Rajonale e FSHF ne Shkoder ka perzgjedhur edhe futbollistet me te mire te U-14, qe do te perfaqesojne ekipet kombetare rajonale te kesaj zone.

Keshtu, per Kombetaren U-14 te zones se Shkodres jane perzgjedhur 22-futbolliste dhe ata jane nga ekipet perkatese te Akademive te ndryshme te qytetit. Kujtojme ketu se, kjo Kombetare drejtohet nga trajneri i njohur shkodran Brikeno Bizi.

Me poshte, eshte edhe lista e Kombetares U-14 te zones se Shkodres. 22 futbollistet e perzgjedhur i perkasin 10 ekipeve dhe Akademive qe funksionojne ne Zonen e Shkodres dhe spikasin me numrin me te madh te lojtareve te grumbulluar Vllaznia (5), Shkodra (4) e keshtu me rradhe./Maringlen ZHIVANI/


Lista e Kombetares rajonale U-14 te Shkodres:

1) Arjen Pacaj – Veleciku

2) Rei Shpuza – Vllaznia

3) Seid Fangaj – Bashkimi

4) Rei Lekaj – Djelmnia Shkodrane

5) Kledis Mujeci – Basania

6) Roben Ndrekaj – Shkodra

7) Eris Fangaj – Bashkimi

8) Roan Alija – Vllaznia

9) Rei Golemi – Vllaznia

10) Regis Sukaj – Shkodra

11) Amer Tafili – Arra e Madhe

12) Dorel Hasani – Basania

13) Aron Hasanaj – Ada

14) Esad Kallaj – Bashkimi

15) Eraldo Luka – Vllaznia

16) Rejan Kurti – The Door

17) Samuel Kroni – Don Bosko

18) Arber Lekaj – Vllaznia

19) Roel Doka – The Door

20) Heldi Kopliku – The Door

21) Omar Gucija – Shkodra

22) Erjon Vajushi – Shkodra