Ka ndërruar jetë në moshën 87-vjeçare ish-mundësi Ramadan Martini. Ai ka qenë 7 herë kampion kombëtar në mundje dhe 5 herë kampion kombëtar në peshëngritje.

Martini është diplomuar për specialitetin e mundjes dhe peshëngritjes në Varshavë të Rumanisë në 1967.

Gjithashtu ai ka mbaruar edhe Instituin “Vojo Kushi” në Tiranë. Martini gjithashtu ka qenë trajner dhe gjyqtar.

Ai është nderuar me titujt “Mjeshtër i Merituar i Sportit” në mundje dhe në peshëngritje “Nder i Sportit Shqiptar”.