Mbase ka ndërruar profesion. Një femër kaq e bukur, duket se nuk gjendet mirë në fushat e blerta të futbollit. Aty ku ka edhe lodhje, djersë, madje edhe lojë të ashpër. Profesioni i saj më i mirë ndoshta duhej të kishte qenë ai i fotomodeles. E kemi fjalën për futbollisten shkodrane Erida Bajrakurtaj. Fotot e mëposhtme e tregojnë më së miri këtë gjë. Ka qenë pjesë e Vllaznisë për disa vite, tashmë luan me Kinostudion dhe po ashtu është edhe pjesë e ekipit kombëtar të futbollit.

Megjithatë, Erida sot vjen para jush me një profil ndryshe. Përmes disa fotove që kemi shkëputur nga faqja e saj në instagram, kuptojmë që kemi të bëjmë me një nga sportistet më të bukura të Shqipërisë.

www.shkodrasport.com