Arbnor Fejzullahu shumë pranë kalimit te Teuta në Superiore.

Ish-mbrojtësi i djathtë i Partizanit dhe Besës është duke u rikthyer në Shqipëri.

29-vjeçari aktualisht aktivizohet me ekipin e Rapersuil-Jona në ligën e tretë zvicerane dhe pritet që të vihet nën urdhrat e trajnerit Renato Arapi në Durrës.