E pakuptueshme ajo që ndodh në Korçë, ku për të tretën sfidë radhazi, arbitri anësor është goditur nga tifozët mbrapa koke.

Këtu ka ndikuar dhe vendimet qesharake të Komisionit të Disiplinës, e cila dy herët e mëparshme i vendosi një milionë lekë gjobë klubit.

Kjo gjë gjithashtu po kthehet dhe një frikë për gjyqtarët, të cilët vazhdojnë të goditen me sende mbrapa koke.