Gjermania luan sonte prej orës 20:45 një miqësore kundër Rusisë, ndërkohë që një ditë më parë futbollistët e kombëtares kanë surprizuar një grup fëmijësh që po stërviteshin në kampin e tyre stërvitor.

Atmosferë pozitive për të vegjlit, të cilit kishin mundësinë të takonin idhujt e tyre. Gjithashtu edhe për lojtarët e Gjermanisë ishte një moment për t’u çliruar në aspektin psikologjik dhe për të kaluar disa momente ndryshe. Kjo dallohej qartë edhe në mimikën e tyre./sport-ekspres/

https://twitter.com/DFB_Team_EN/status/1062669862051438592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1062669862051438592&ref_url=http%3A%2F%2Fsportekspres.com%2Fvideo-surpriza-e-gjermanise-stervitje-me-femije%2F