Per sportistet muaji qe kaluam ka qene shume i veshtire sepse jo vetem qe nuk kane patur mundesi te sterviten, por edhe kane qendruar shumica e tyre brenda per t’iu permbajtur rregullave te vendosura nga autoritetet shteterore.

Por ka edhe nga sportiste qe jane munduar te mbajne formen dhe ketu perfshihen kryesisht ate qe kane patur shtepi private apo jetojne ne periferi te qytetit.

Nga ana tjeter, ka edhe prej atyre qe jo vetem duket se e kane ruajtur formen, por edhe duken “perbindesha” dhe nje i tille eshte edhe xhudisi i Vllaznise Xhovani Shkoza.

Siç mund ta shikoni ne kete video te publikuar ne rrjetet sociale. kampioni i xhudos shihet duke terhequr me litar ne makine dhe muskujt e tij funksionojne ne menyre perfekte duke e bere kete gje.

Nje veprim te tille mund ta shikoni ne videon e meposhtme: