Ky ekip është ndër më të mirët në historinë e çiklizmit shkodran, për të mos thënë më i miri.

Kjo është Vllaznia e vitit 1988 kampion e Shqipërisë.

Nga e majta në të djathtë: Leonard Kola, Fuat Muriqi, Sabaudin Hoxha, Sytki Tafili, Brahim Sykja dhe Agim Tafili