Atletet e Vllaznise e kane nisur mbare edhe vitin 2023. Ne garat e para te ketij viti, ato te kampionatit dimeror qe u zhvilluan sot ne stadiumin “Elbasani”, kane shkelqyer ne te gjitha garat qe kane marre pjese. Rezultatet e arritura prej tyre jane si me poshte:

1. Franko Burraj – 400 m, rezultati 48”23, veni 1, gjithashtu u shpall edhe sportisti me i mire i aktivitetit me 1028 pike olimpike.

2. Leandro Çardaku- 60 m, rezultati 6”83 vendi 1 i cili u rendit si sportisti i dyte me i mire i aktivitetit me 1027 pike okimpike.

3. Kolindo Kiri – kercim trehapesh, rez 14.64 m vendi 1-re

4. Muhamet Çangeli – Kercim se gjati, rezultati 7.31 m vendi i 1-re

5. Durjon Idrizaj – 60m/pengesa, rezultati 8”64 vendi 1-re

6. Ravio Rama – 60m/pengesa, rezultati 8”67 vendi 2-te

7. Erdi Duka – kercim se gjati, rez 6.51 m vendi 2-te

8. Danjel Guri – 60 m, rezultati 7”07 vendi 3-te

9. Sidrit Kopliku – 800 m, rezultati 2’14” vendi 2-te

10. Erisa Rrasa – kercim se gjati, rezultati 5.70m vendi 1-re

Paraqitje shume te mire kane bere edhe atletet Lulzim Çangeli, Genald Selhanej, Rigers Haxhiaj, Serdar Cugu, Renis Jasini, Glenis Haxhiaj, Endri Rakaj. Suksesi i sotem i atleteve shkodrane sigurisht qe eshte merite e padiskutueshme edhe e trajnereve Albert Marashi, Bruno Rrotani, Dorian Tafa e Jetmir Jahaj qe punojne me plot pasion me keta sportiste çdo dite.

Garat e sotme kane qene kualifikuese per kampionatin ballkanik te sallave te mbyllura dhe pjesa derrmuese e ekipit tone kombetar qe do te marre pjese ne kete aktivitet sigurisht qe do te jene atletet e Vllaznise./SHKODRA-SPORT.COM/