Gjyqtari sportiv dënoi Fiorentinën me 10 mijë euro gjobë për arsye se tifozët e “La Viola” para dhe pas ndeshjes, i drejtuan kore fyese lojtarit kundërshtar, Vlahovic.

Gjithashtu edhe 2 mijë euro gjobë për Fiorentinën dhe Juventusin për arsye të pajustifikueshme të shtyrjes me 3 minuta të fillimit të ndeshjes.

Kujotjmë se Vlahovic ishte idhulli i tifozëve të Fiorentinës deri në momentin ku ai kaloi te Juventus.