ë 28 nëntor, Ditën e Pavarësisë, përkonte edhe ndeshja mes Totenhemit dhe Interit, në “Wembley” të Londrës. Në një ditë të veçantë si kjo, nuk mund të mungonte edhe flamuri shqiptar, menjëherë pas njërës nga portave të fushës. Shqiponja dykrenare binte në sy dhe dallohej lehtësisht nga kamerat…