Mes një periudhe të errët nga e cila varet e ardhmja dhe krizës së rezultateve në kampionat, Skënderbeut tregon se nuk i ka humbur vlerat duke ndërmarrë një gjest tepër fisnik.

Të gjitha të ardhurat që do të mblidhen nga ndeshja ndaj Tiranës do të shkojnë në ndihmë të futbollistit 17-vjeçar Dorian Tahirllari.

Doriani është pjesë e skuadrës U17 të Skënderbeut dhe është diagnostikuar me tumor në rruazat kurrizore dhe në stomak ndaj klubit ka vendosur të kontribuojë sadopak në kurimin e futbollistit.