Kombëtarja Shqiptare e Futbollit për femra do të zhvillojë dy ndeshje miqësore me kombëtaren e Bullgarisë. Përfaqësuesja e drejtuar nga trajneri Armir Grima do ti zhvillojë këto dy perballje në datat 9 dhe 12 dhjetor.9 dhjetor 2017
14:00 Bullgari – Shqiperi “Qendra Kombetare e Futbollit”
12 dhjetor 2017
11:00 Bullgari – Shqiperi “Qendra Kombetare e Futbollit”
Trajneri Grima për këto testuese do të jetë i grumbulluar nga data 7-12 dhjetor. Ja lista e futbollisteve të grumbulluara: