I gjithë Real Madrid ka shprehur solidaritetin e tyure me Andriy Lunin.

Portieri ukrainas ëhstë padyshim shumë i tronditur nga lajmet që vijnë nga vendi i itij i origjinës.

Tekniku Ancelotti dhe shokët e ekipit, përpara se të stërviteshin në Valdebebas, u afruan pranë portierit e ngushëlluan për situatën në Ukrainë, ndërsa klubi u vu në dispozicion të djaloshit për çdo nevojë që do të ketë.

Lunin është me origjinë nga Kharkovi, një qytet që ndodhet më pak se 50 kilometra nga kufiri rus.