Futbolli në të gjithë botën është ndalur për shkak të pandemisë së coronavirusi. Shumë klube janë në vështirësi të madhe pasi me bllokimin e aktiviteteve bëhet e pamundur fitimi i të ardhurave për të paguar lojtarët.

Kombëtarja e Portugalisë duke këtë momentë të vështirë që po kalon vendi i tyre kanë vendosur t;i vijnë në ndihmë klubeve amatore portugeze.

Që të gjithë lojtarët së bashku me trajnerin dhe stafin teknik kanë vendosur të dhurojnë një milionë euro në Federatë në mënyrë që të ndihmojnë klubet amatore që janë në vështirë të madhe falimenti.

Një gjest i madh nga futbollistët që bëjnë një donacion për të mbajtur “gjallë” futbollin jo profesionist./newsport/