Sinan Idrizi paralajmëron “bum” në merkato. Administratori nuk ka në plan që të kursehet për Flamurtarin, aq sa ka planifikuar të paktën katër afrime nga Superiorja.

Në një intervistë të dhënë për “Panorama Sport”, konfirmon kontaktet me Jurgen Goxhajn dhe lë të hapur tratativat për Hysen Momollën. Me largimet janë mbyllur këtu llogaritë, duke qetësuar pjesën tjetër të organikës. I kthehet edhe njëherë çështjes “Imami”, që tashmë ka kaluar te rivalët e Vorës.

Po kontaktet me Hysen Memollën e Egnatias i konfirmoni?

Pse flitet dhe për këtë te Flamurtari?! (Qesh). Epo qenka hapur lojë e madhe o vëlla… Të thashë që kemi dy blerje që do të jenë të mira. Pra, ne kemi dy superlojtarë për të sjellë, por akoma jemi duke folur. Të presim tani çfarë do të ndodhë. Stafi po punon me përkushtim.

Po largime do të ketë në vijim?

Jo, i mbyllëm. Me vitin e ri nuk do të ketë më largime. Ata që dolën jashtë pritshmërive u larguan nga stafi. Kishin pritshmëri të larta tek ata. Teksa nuk dhanë çfarë ne prisnim, normalisht që rrugët tona u ndanë.