BSP FOOTBALL AGENCY BROSHUREPas Benardin Kulles qe eshte prej vitesh pjese e kesaj agjensie, se fundi asaj i eshte shtuar edhe nje tjeter shkodran qe do te kryeje rolin e skautit per Shqiperine. Behet fjale per Fatmir Markun.

Mjafton te klikosh ne websitin e kesaj agjensie dhe nje gje te tille mund ta konstatosh lehtesisht. Çka do te thote se tashme “BSP football agency” e ka shtrire vemendjen e saj edhe me teper tek futbolli shqiptar.

Aktualisht pjese e “BSP” jane tre futbolliste shqiptare. Behet fjale per Giacomo Vrionin, Mario Mitajn dhe Elton Fikajn, por me siguri qe ne vazhdim numri i tyre do te rritet edhe me shume. Detyra e dyshes Kulla- Marku eshte per te evidentuar elementet me cilesore dhe per t’i promovuar dhe me pas drejtuesit e agjensise te mendojne per kalimin e tyre ne skuadra te ndryshme europiane.

Pjese e kesaj agjensie me qender ne Itali jane edhe shume futbolliste te njohur nga ky vend si Manolo Gabbiadini, Simone Santoro, Luca Ceppitelli, Danilo Quaranta, Alessandro Seghetti, Matteo Maggio etj, por edhe te huaj si Godfred Donsah etj.

Padyshim qe me marrjen edhe te Fatmir Markut si skaut prane saj perveç Benardin Kulles, do te thote se drejtuesi i kesaj agjensie Silvio Pagliari ka vendosur qe te hedhe me shume syte drejt futbollisteve shqiptare dhe per kete arsye, ata do te kene nje dritare me shume per te treguar vlerat e tyre edhe ne klubet europiane nese e bejne kete zgjedhje./SHKODRA-SPORT.COM/

Brochure_bsp football agency