Sulmuesi Redi Kasa është kthyer tek Egnatia. Vetë klubi ka bërë të ditur se huazimi i tij 6-mujor ka përfunduar dhe ai është rikthyer në ekip. Palët kanë arritur akordin dhe Kasa ka rinovuar kontratën deri në vitin 2027-të.

Postimi i plotë

“Përshëndetje Kampionë !

Klubi njofton se sulmuesi Redi Kasa ka mbaruar huazimin 6-të mujorë tek NK Olimpija Ljubljana në Slloveni.
Kasa së bashku me Presidentin Agim Demrozi kanë zgjatur bashkëpunimin në deri në vitin 2027-të.

Sulmuesi pasi rinovoi kontratën u ngjit direkt në bordin e “avionit të Kampionëve” për tu berë gati për fluturimin Europian.