Ora 21:00 sa vjen dhe afrohet, dhe gjithashtu me kalimin e minutave edhe atmosfera bëhet më e zjarrtë në qytetin e Dortmundit, ku sot është “pushtuar” totalisht nga ngjyrat kuq e zi.

Mijëra tifoz që kanë fluturuar në Gjermani nga trojet shqiptare por edhe nga diaspora mezi po e presin takimin e sotëm.

Shpresojmë që gjithë kjo lodhje do t’i shpërblehet në fund këtyre tifozëve të palodhur.