Kategoria Superiore është ndalur prej më shumë se dy muajsh për shkak të pandemisë së covid-19. Klubet janë në pritje të vendimit të Qeverisë, ndërsa vazhdojnë të stërviten online në kushte shtëpie.

Në një intervistë për “RTSH Sport”, ka folur edhe mjeku i Vllaznisë, Ilir Haxhaja që ka zbuluar gjendjen e skuadrës shkodrane.

“Jemi në kontakt me lojtarët dhe vazhdojmë për situatën që kemi. Rasti I Shtubinës? Një ditë para se të dilte urdhëri kemi ndalur stërvitjen. Rasti i Shtubinës duke parë që një pjesëtar i famljes së tij doli pozitiv ne i bëmë analizat dhe dolën negativ.

Unë nuk besoj se trajneri Jonuz do të kthehet këto ditë pasi është e vështirë. Edhe nëse kthehet besoj se do të karantinohet për 14 ditë pasi është e detyrueshme.

Që në ditët e para kam shprehur për të qenë vullnetar në spitalin e Shkodrës e mendoj se do të kemi një ulje të kurbës duke shpresur se njerëzit do të respektojnë rregullat”./newsport/