Per te dyten dite me rradhe, futbollistet e Vllaznise kane bojkotuar stervitjen. Ne oren 17.00, ore kjo kur duhej te ishin ne stervitje, ne fakt ne fushen sportive te komplekit “Hasaj” ne Golem kane qene vetem dy zevendestrajneret Osja e Lekiqi.

Vetem futbolliste nuk ka patur te pranishem duke vertetuar edhe njehere bojkotin e tyre. Nderkohe nga ana e klubit dhe e Bashkise nuk ka asnje levizje. Ata presin qe futbollistet te dalin ne stervitje per te zbatuar kontraten qe kane firmosur sebashku.

Nje situate e tille padiskutim qe penalizon Vllaznine sepse kampionati eshte ne prag dhe nuk eshte e qarte se me cilet lojtare do te zbrese ne fushe me 3 qershor ndaj Flamurtarit.

Keshilli Bashkiak Shkoder sot ka zhvilluar mbledhjen e tij te rradhes por vetem per futboll nuk eshte diskutuar. Si rrjedhoje, futbollistet vazhdojne te bojkotojne stervitjen, perderisa askush nuk mendon per rrogat e tyre.