Rikthimi i Vllaznise ne nivele te larta ka risjelle edhe shume gjera pozitive ne Shkoder. Per me teper, rikthimin e tifozeve serish ne stadium.

Organizimet e reja qe u krijuan si ai i grupimit “Power 12” kane qene gjera shume te mira qe kane ndodhur, por lajmi qe ka gezuar te gjithe kohet e fundit ka qene rikthimi i grupimit “vllaznit Ultras” serish ne shkallet e stadiumit.

I krijuar gati 17 vjet me pare, tashme duket se kemi te bejme me nje riorganizim te ri dhe per me teper, se fundi kane filluar edhe anetaresimet e reja ne te. Kjo behet e ditur permes nje njoftimi te shperndare ne faqen zyrtare te ketij grupimi.

*NJOFTIM*

Te dashtun tifoza te VLLAZNISE ju bajme me dije se sot hapim zyrtarisht antarsimet ne grupin tone VLLAZNIT ULTRAS.

Antarsimi do jet me afat kalendarik 1 vjecar

Kostoja e antarsimit kushton 1.000 (dhjete mije) lek

Na kontaktoni ne fcb ose cel: 0695485115 si dhe ne gmail vllaznitultras2005@gmail.com

Tan bashk me nji qellim: #NjiJetDyNgjyraNjiSkuader