Ceremonitë në kuadrin e 100 vjetorit të krijimit të shoqnisë Vllaznia kanë vijuar me nderimin e gjimnastëve dhe trajnerëve më të mirë të këtij sporti. Aktiviteti është organizuar në zyrën e kryebashkiakes Ademi dhe në emër të institucionit që ajo drejton ka vlerësuar me mirënjohje disa më të dalluarit e gjimnastikës shkodrane në vite.

Tek gjimnastika e meshkujve janë nderuar sportistët:

1- David Luka

2- Veselin Zako

3- Latif Kashi

4- Begator Bashkurti

5- Arshi Sula

6- Mustaf Ramja

7- Benjamin Naku

8- Artan Vukatana

9- Leonard Lulaj

10- Artur Malile

Trajneri: Nush Ciperjani.

Ndërsa tek femrat janë nderuar sportistet:

1- Nurije Rama

2- Gjyljana Simoni

3- Sadber Tula

4- Ermira Mandija

5- Fatime Syjovi

6- Remzije Ashikja

7- Qamile Rama

8- Mimoza Skuqi

9- Irma Zyberi

1- Oneda Reçi

Trajneri: Bardhyl Hoxha

Disa prej këtyre të nderuarve, janë shprehur shumë të lumtur për nderimin e bërë nga Bashkia Shkodër dhe Sportlub Vllaznia. Pas gjimnastikës do të jetë rradha e sporteve të tjera për të vlerësuar dhe nderuar më të mirët në vite dhe një gjë e tillë pritet të ndodhë në ditët në vijim.
© shkodrasport.com