“Ujëra të trazuara” në shtëpinë e Juventusit, në vazhdën e asaj që u pa në fushë dje në barazimin 0-0 kundër Genoas dhe jashtë fushës, në një ndeshje të ndezur para kamerave, në të cilën Allegri përsëriti me vendosmëri që të kishte në dorë kontrollin e ekipit.

Reagimi i tifozëve dhe disponimi popullor sigurisht që janë rrjetet sociale, sërish me këtë rast pasqyrim i opinioneve të kundërta, por më së shumti kritike ndaj trajnerit.

Të shumtë janë ata që shkruajnë dhe shumë mbështetës të akuzës janë të lodhur nga rezultatet e munguara, por edhe nga përgjigjet e trajnerit.Aq sa, me mirësjellje, nisin paralele me Sarrin dhe Murinjon si për të ftuar Allegrin të reflektojë.Të tjerë, megjithatë, kanë humbur besimin te trajneri dhe pa mëdyshje kërkojnë shkarkimin e tij.

Gjithsesi, ajo që i mërziti tifozët nuk ishte vetëm shpërthimi live, por edhe drejtuesit e ekipit, të freskët nga 7 pikët e fituara në 8 ndeshjet e fundit (me vetëm një fitore), aq sa i bindte se Allegri përfaqëson të kaluarën dhe se cikli i tij ka përfunduar.