Lajmi për Elseid Hysaj, mbrojtësin e Lazios, është ende i freskët dhe ka të bëjë me Ferrarin e tij 488 GTB, me vlerë mbi 230 mijë euro, i cili mori flakë teksa vetë lojtari dhe vjehrri i tij ndodheshin brenda.

Lajmi për Elseid Hysaj, mbrojtësin e Lazios, është ende i freskët dhe ka të bëjë me Ferrarin e tij 488 GTB, me vlerë mbi 230 mijë euro, i cili mori flakë teksa vetë lojtari dhe vjehrri i tij ndodheshin brenda.

Lajmi u përhap menjëherë në internet, duke ngritur gjithashtu disa shqetësime. Fatmirësisht, të dy arritën të dilnin në kohë nga automjeti luksoz, por makina u shndërrua në një grumbull hi.

Kishte shumë frikë, por shqiptari donte menjëherë ta trajtonte veten me një makinë tjetër. Edhe ajo duhej të ishte një supermakinë shumë e fuqishme dhe luksoze. Makina për të cilën po flasim është “Lamborghini STO” blu, model që ka një çmim bazë mbi 316 mijë euro.