Ne foto, nje nga emrat me te njohur te peshengritjes shkodrane dhe asaj shqiptare– Genc Barkiçi. Kampion i padiskutueshem per vite me rradhe, njeriu qe ka marre titullin “Mjeshter Europe”. Nje nga krenarite e sporitt shkodran dhe atij shqiptar.