Një lojtar i Premier League është duke u hetuar nga policia pasi dyshohet se ka abuzuar racialisht një anëtar të stafit në një pallat luksoz në gjendje të dehur.

Një administrator i apartamenteve ka pretenduar se ylli u shfaq në apartamente në orët e para të mëngjesit të 10 dhjetorit, ai filloi të humbiste durimin, duke më thënë t’i jepja atij ‘çelësin”.
\

“Atëherë ai po më shante më shumë dhe më tha: ‘Më jep çelësin, ti je*vg i ndyrë” Isha i tmerruar dhe i neveritur. Unë i thashë: ‘Nuk do ta toleroj këtë. Mos e përdor këtë fjalë ndaj meje.’

“Ai më bërtiste, ‘A e dini se kush jam unë? Nuk do të punosh më kurrë këtu.” Ai tha përsëri fjalën jevg i ndyre”./telesport/