Si e shikoi trajneri Roberto Martinez vitin e Cristiano Ronaldos në Al Nassr? Trajneri portugez, i intervistuar nga AS, u shpreh pozitivisht për këtë:

“Dëshiroj të ftoj tifozët të interesohen për Ligën Arabe. Botërori 2034 ka gjeneruar një projekt dhjetëvjeçar që po e ngre shumë nivelin”.

“Shënimi i golave ​​është i vështirë nga të gjitha anët, dhe Cristiano shkoi atje dhe shënoi 35 këtë sezon.

Ai ka ruajtur qëndrueshmërinë e tij dhe të luajturit në Arabi e ka lejuar të arrijë qëllimet individuale. Për mua ishte një surprizë shumë pozitive”.