Stafi i gazetes sportive online “shkodrasport.com” uron gjithe lexuesit, miqte dhe dashamiresit e saj GEZUAR VITIN E RI 2012! Bashke me te, edhe urimi per nje vit te ri te mbushur me arritje sportive, me kupa e tituj kampion, me medalje, trofe e rekorde.


Ne veçanti per sportistet shkodrane qe kane qene dhe jane pararoje e sportit shqiptar. Pavaresisht kushteve te veshtira ku ato sterviten, pavaresisht pagesave qesharake qe marrin, sportistet e klubit Vllaznia serish jane me te miret. Sa per ekipin e futbollit, te urojme nje vit me te mbare, nje vit me ndryshe nga ky qe po leme pas. Prandaj edhe njehere, per te gjithe urimi GEZUAR! Me respekt Gjergj KOLA, Admir URUÇi, Mejdan Zhivani, Anton ZALLI, Senad NIKSHIQI, Gjon Gjeka, Terenc PEPA etj