Padyshim që nuk kishte si të ndodhte ndryshe. Humbja e Vllaznisë ndaj Kukësit nuk mund të anashkalohet lehtë në Shkodër. Kjo reflektohet edhe me pasqyrimin e tyre në shtypin sportiv dhe kështu ka ndodhur edhe sot. Në faqen e parë të gazetës “Sport Ekspres” shkruhet: “Vllaznia, tension dhe gola të lehtë, Gjoka ka një “mal” përpara”. Ndërsa edhe më e ashpër është gazeta “Panorama Sport” e cila në faqen e parë ka një artikull ku shkruhet:

“Zien tek Vllaznia, sulmohet trajneri Gjoka”. Por gjithsesi, për më tepër lexoni më poshtë faqet e para të këtyre gazetave për ditën e sotme: