Në një sondazh të bërë nga faqja autoritative Athletic, 55% e mbështetësve të Man United janë shprehur se nuk e duan yllin portugez në skuadër sezonin e ardhshëm.

36% e konsiderojnë performancën e tij mesatare, ndërsa 18% e konsiderojnë performancën e tij nga e keqe në shumë e keqe dhe se ai nuk ka ofruar në fakt.

Në fakt, 59% besojnë se lojtari më i vlefshëm i United është Bruno Fernandez.

Përsa i përket trajnerit, Ralph Rangnick, i cili ka postin e trajnerit në detyrë, ka besimin e shumicës, pasi 60% konsiderohen se bëjnë një punë të mirë deri shumë të mirë, megjithatë 58% preferojnë Eric Tenn për trajner sezonin e ardhshëm.