Pas deklaratës së disa ditëve më parë që kontribuoi në ndryshimin e objektivit në lidhje me trajnerin e ardhshëm të Milanit, ultrasit kuqezi Curva Sud, kanë nxjerrë një tjetër ku kanë paralajmëruar grevën e tifozëve për ndeshjen ndaj Genoa.

Ata nuk do të shfaqin pankarta, baner dhe nuk do të këndojnë koret e zakonshme, por do të jenë thjeshtë prezent për të parë ndeshjen.

-NJOFTIMI-

“Të dielën kundër Genoa, Curva Sud Milan dhe AIMC nuk do të shfaqin pankarta/flamuj/standarde dhe do të abstenojnë nga çdo formë brohoritjeje.

Ftojmë të gjithë publikun e pranishëm në stadium t’i bashkohet kësaj forme proteste që ka si objektiv të vetëm, inkurajimin e klubit për të vazhduar në linjën e investimeve të ndërmarra sezonin e kaluar, me fokus një trajner që di të stimulojë. grupimi dhe rritja e të rinjve, duke bërë blerje të synuara në rolet e mbetura të zbuluara këtë sezon.

Si gjithmonë, nuk na takon ne të bëjmë zgjedhje dhe emra, e rëndësishme është që klubi të dërgojë një sinjal të qartë dhe të fortë se dëshiron të forcojë projektin e nisur verën e kaluar.

Gjithmonë me Milanin në zemrën time!”.