Sukseset e ekipeve te taekondose se Vllaznise kane vijuar me dy kupa te tjera te fituara. Ne garat e kampionateve te femijeve dhe paraterinjve te zhvilluara ditet e fundit, ato kane zene vendin e pare duke merituar kesisoj edhe kupat perkatese.

Ne aktivitetin e titulluar “3 Children & Kadet Select” morën pjesë disa ekipe nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi.

Vllaznia u paraqit me 65 sportistë duke arritur të bëjë një paraqitje mjaft dinjitoze, nen drejtimin e stafit teknik te perbere nga Neriman Puka, Irsa Osmanagiq, Esad Malaj, Selma Uruçi, Ajla Maho, Anselma Xhaji dhe nen drejtimin e kryetrajnerit Elion Puka.

Në total u arriten këto rezultate:

12 vende të para

14 vende të 2-ta

17 vende të 3-ta

21 vende të 4-ta

Kategoria Para të rinj

1. Aron Duka -41 kg nënkampion

2. Klejvis Kruja -49 kg vend i 3-të

3. Edrit Çoka -45 kg nënkampion

4. Ensar Dani -45 kg vend i 4-të

5. Albion Lagja -37 kg vend i 3-të

6. Altin Lasku -49 kg vend i 4-të

7. Ambri Mustafa -49 kg vend i 3-të

8. Aron Lulaj -41 kg vend i 3-të

9. David Mitku -37 kg vend i 4-të

10. Elmedin Dushaj -49 kg vend i 4-të

11. Jasin Shahini -37 kg vend i 4-të

12. Kleris Hasmegaj -37 kg vend i 4-të

13. Gabriel Bala -49 kg vend i 4-të

14. Ermal Qosja -41 kg vend i 4-të

15. Endis Jahja -45 kg vend i 4-të

16. Eljon Boshku +65 kg kampion

17. Eglis Buhaj -51 kg vend i 3-të

18. Amina Hadri -44 kg kampione

19. Menida Meta -33 kg kampione

20. Gjulja Xhaji -37 kg kampione

21. Antia Bardhi -47 kg nënkampione

22. Selma Uruçi -51kg vend i 3-të


Kategoria Fëmijë A

23. Seldi Bardhi -44 kg vend i 3-të

24. Elnad Rrashi +48 kg vend i 4-të

25. Noel Camaj -40 kg vend i 3-të

26. Enriko Aramalli -27 kg vend i 3-të

27. Martin Lulaj -29 kg nënkampion

28. Alban Çuka -48 kg vend i 4-të

29. Bertan Çeliku -36kg nënkampion

30. Drini Shehu -40 kg vend i 4-të

31. Mirlind Karmaj -36 kg vend i 3-të

32. Samuel Murati -36 kg vend i 4-të

33. Edorado Vathaj +48 kg vend i 3-të

34. Enes Raku +48 kg vend i 3-të

35. Franko Suka -40 kg vend i 4-të

36. Xhozef Marashi -29 kg vend i 3-të

37. Brion Lekaj -25 kg nënkampion

38. Reina Spatari -40 kg vend i 3-të

39. Arisla Boriçi -40 kg vend i 4-të

40. Ajla Bushati -44 kg kampione

41. Amla Demushi -36 kg vend i 3-të

Kategoria Fëmijë B

42. Relind Erkacej -27 kg nënkampion

43. Albion Murrizi -25 kg vend i 3-të

44. Alim Maho -25 kg nënkampion

45. Rean Beci -36 kg kampion

46. Nejdi Ujka -31 kg vend i 3-të

47. Arbios Kraja -33 kg vend i 4-të

48. Skerdilajd Egerçi -27 kg vend i 3-të

49. Alsir Boriçi -33 kg nënkampion

50. Klevis Mecaj -23 kg vend i 3-të

51. Reis Cufi -27 kg vend i 4-të

52. Eron Hasandoçaj -36 kg nënkampion

53. Sion Marashi -36 kg vend i 4-të

54. Zejd Brahja -25 kg kampion

55. Omer Puka -29 kg nënkampion

56. Ajris Sula -27 kg kampione

Kategoria Fëmijë C

57. Asflajdo Berdica +40 kg kampion

58. Davis Kraja -21 kg vend i 4-të

59. Ores Sula -25 kg vend i 4-të

60. Geald Mema -33 kg kampion

61. Ajan Zadeja -31 kg kampion

62. Mateo Gjonaj -40 kg nënkampion

63. Ednor Terbuni -25 kg vend i 4-të

64. Elia Golemi -29 kg nënkampione

65. Elois Spatari -25 kg kampione

Gjithashtu ne teknikat e kombinuara (Poomsae)

1. Edrit Çoka kampion

2. Menida Meta kampione

3. Omer Puka vend i 3-të.