Gjate muajit prill ne te gjithe kolegjiumet e arbitrave te futbollit te Shqiperise, do te zhvillohen zgjedhjet per kryetaret dhe kryesine e tyre. Pas perfundimit te ketij procesi, do te zhvillohen edhe zgjedhjet per Presidentin dhe kryesine e re te BAFSH (Bashkimi i Arbitrave te Futbollit Shqiptar).

Nje shoqate e cila prej vitesh drejtohet nga presidenti i saj Tahir Kastrati e qe shpesh eshte akuzuar se nuk e kryen ashtu si duhet funksionon e saj.

Ne kete kontekst, duke shpresuar se mund te ndryshoje shume gjera ne drejtimin e kesaj shoqate, nje nga ish- arbitrat e njohur te futbollit shqiptar, laçiani Sokol Çekaj, ka shpallur sot zyrtarisht kandidaturen per postin e presidentit. Kete gje e ka bere permes nje postimi ne rrjetet sociale ku shkruan:

“Ne muajin Prill do bohen zgjedhjet neper kolegjiume dhe pas zgjedhjeve neper kolegjiume do behen zgjedhjet per Presidentin dhe Kryesin e re te Bafsh.

Me kete rast doja te ndaja me koleget e mi arbitra, kryetar kolegjiumesh, qe do zgjidhen ne kete muaj,q e kam vendosur te kandidoj per postin e Presidentit te Bafsh.

Me kete mesazh dua t’iu kerkoj mbeshtetjen tuaj per ta bere shoqaten e arbitrave nje shoqate funksionale ne mbeshtetje tuaj”./SHKODRA-SPORT.COM/