Më 22-30 qershor në Tarragona të Spanjës do të zhvillohen Lojërat Mesdhetare.

Në to, do të marrin pjesë sportistët më të mirë të rreth 19 vendeve që lagen nga ujërat e Mesdheut.

Ndër to, do të jenë edhe sportistët e ekipit olimpik shqiptar.

Ndër to, janë edhe 15 shkodranë, ndër të cilët 10 sportistë ndërsa 5 të tjerë janë pjestarë të stafeve teknike dhe mjekësore.

Më poshtë, keni fotot e secilit prej tyre: