Ashtu si në sezonin e fundit, edhe këtë vit, lufta për mbijetesë është tepër e nxehtë.

Kamza, Vllaznia dhe Teuta, janë 3 skuadrat që do të mundohen të lenë poshtë njëra-tjetrën 6 janë nga fundi.

Kryeqytetasit e drejtuar nga Ahmataj janë disi më komodë, teksa ndodhen në kuotën e 37 pikëve, 4 më shumë se Vllaznia dhe Teuta që ndajnë vendin e 8 dhe të 9 me nga 33 pikë.

Përballjet direkte janë ato që do të përcaktojnë fatet e këtyre skuadrave.

“Panorama Sport” iu servir 6 takimet e mbetur për Kamzën, Vllazninë dhe Teutën, të cilat rezultojnë si 6 finale për këto skuadra.

Përballjet e Kamzës:

Teuta-Kamza

Kamza-Luftëtari

Vllaznia-Kamza

Kamza-Flamurtari

Kamza-Laçi

Partizani-Kamza

Përballjet e Vllaznisë:

Vllaznia-Laçi

Flamurtari-Vllaznia:

Vllaznia-Kamza

Partizani-Vllaznia

Vllaznia-Kukësi

Skënderbeu-Vllaznia

Përballjet e Teutës:

Teuta-Kamza

Partizani-Teuta

Teuta-Kukësi

Skënderbeu-Teuta

Teuta-Lushnja

Laçi-Teuta