Jurgen Klopp kërkon ndryshime në kalendarin e ngjeshur të Premier League, që “merr zjarr” në periudhën e bukur të festave.

Tifozët i shijojnë duelet intensive, por sa shumë vështirësi në përgatitjen e tyre.

“Në dhjetë ditët e fundit, mbi dy orë stërvitje të vërteta! Duhen ndryshime, përndryshe nuk do e përballojmë dot më”

The Reds luajnë në Burnley për “boxing day” (26), e teta ndeshje në muajin dhjetor.

Që bëhen nëntë mbrëmjen e parë të 2024. “Anfield” pret Liverpool-Newcastle.

Kundër kalendarit edhe kapiteni Van Dijk.

“Realisht është sforcim i madh, mental, por sidomos fizik”

Arsenal kryeson me 40 pikë. Nga 39 Liverpool dhe Aston Villa.