Merkatoja do ende të përfundojë dhe Fiorentina është e bindur se objektivi i tyre më i rëndësishëm tani është Nedim Bajrami.

Dy javët e fundit të merkatos mund të jenë shumë intensive mes Fiorentinës dhe Empolit.

Sipas “TuttoSport”, Fiorentinës i ka lindur ideja për një shkëmbim Zurkowski-Bajrami, gjë për të cilën Empoli mund ta pranojë.

Më parë, presidenti i klubit blu ka deklaruar se të mbash një lojtar si Bajrami është shumë e vëshitrë pas kërkesave të shumta nga klubet e tjera.