Javen e kaluar presidenti i Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Fidel Ylli, ka qene dy here rresht ne Shkoder. Fillimisht per nje aktivitet te shkollave, ku ka shfrytezuar mundesine per te zhvilluar edhe nje takim me kryebashkiakun Beci dhe heren tjeter per te marre pjese ne Asamblene Zgjedhore te Federates Shqiptare te Gjimnastikes.

Por duket se keto vizita ne kryeqendren e Veriut te tij, nuk i kane pelqyer nje kampioni te madh te mundjes shkodrane dhe asaj shqiptare siç eshte Rrok Bardeli. Te dy ata kane qene mundes ne rinine e tyre, por shkodranit duket se nuk i pelqen hipokrizia e Yllit si drejtues.

Per kete arsye, 10 here kampioni i vendit permes nje statusi te shperndare ne rrjetet sociale, e akuzon rende Yllin dhe te tjeret qe kane diçka ne dore, e kete e ben duke shkruar:

“E dini ju qe tallni çfare s’thuhet ne facebook se Shkodra ka 34 vite qe s’ka palester mundje! Zorraxhi te pangishem…”!

“Mjeshtri i Madh” i mundjes Rrok Bardeli ka “sulmuar” Fidel Yllin duke i permendur mungesen e palestres se mundjes ne Shkoder ngaqe edhe ai ka qene pjese e ketij sporti dhe nuk e ka ngritur asnjehere zerin per te bere diçka per ndertimin e saj./www.shkodrasport.com/