Pandemia e koronavirusit ka dëmtuar shumë skuadra në aspektin financiar, dhe këtu nuk bën përjashtim as një emër i madh si Barcelona.

Drejtuesit katalanas ja ulën me 70% pagën në muajin maj lojtarëve dhe janë gati ta bëjnë sërish të njëjtën gjë.

Barcelona po parashikon t’i ulë pagat e futbollistëve dhe stafit në masën 70% ndërsa për dy javët e para të qershorit reduktimi do jetë në kuotën 50%.

Pritet me mjaft interes të mësohet se cili do të jetë reagimi i futbollistëve dhe drejtuesve.